28. sep, 2017

Utstllinger sommer og høst

Da har det gått noen måneder siden sist nyheter ble lagt inn. i mellomtiden har det vært en del utstillinger. All Jacks Gimme Some Lovin´ - Wittoria - er vokst til en nydelig valp på snart 10 måneder. Hun har blitt BIR valp både i Våler, NKK Lillehammer, og på utstilling på Drammen Travbane. På den siste gikk hun også til topps i gruppa. Veldig gøy på hennes siste valpeutstilling. På første utstilling som junior - 9 måneder og en uke gammel - ble hun 3. beste tispe, og fikk reserve cert. Dagen etter ble hun BIM og tok storcertet på NKK Stavanger. Fantastisk moro! 

Nova - Si-Wi-To Perfetto Per Il Mio Anima - gjør det bedre og bedre på utstillinger etter å ha gått ned nesten 1 kg i vekt, og trent bevegelse på tredemølle. Begynner å bli en del excellent nå. Neste mål må bli flere CK, og forhåpentligvis noen cert på henne etterhvert, også.

Neste utstillinger blir Bergen førstkommende helg, så Kongsberg i slutten av oktober. 9.-12.november reiser Wibeche, Wittoria og jeg til verdensutstillingen i Leipzig. Det blir en opplevelse! Og så blir det Dogs4All på Lillestrøm helgen etter.